» I moshuari vdes në mënyrë tragjike

I moshuari vdes në mënyrë tragjike

Një i moshuar në Velipojë ka humbur jetën pasi ka e ka zënë korrenti.

Raportohet se ka qenë duke punuar në banesën e tij kur ka pasur kontakt me kabllo përcjellëse të energjisë elektrike.

Ai është dërguar me shpejtësi drejt spitalit rajonal të Shkodrës, por nuk ka arritur të mbijetojë.


360grade.al


Ambrozia “vrasëse” nga Tepelena dhe me mbiemrin “Meta”

Të tjera