» Ditari i seksit: E keni provuar pozicionin “Lotus”? Nëse jo, çfarë po pret?!

Ditari i seksit: E keni provuar pozicionin “Lotus”? Nëse jo, çfarë po pret?!

Është gjithmonë mirë të nxehësh pak situatën në dhomën e gjumit dhe ky pozicion i ri po entuziazmon çiftet anembanë. Ekspertët e seksit janë shprehur se është momenti i duhur për të provuar pozicionin “Lotus” sepse mund të jetë “dashuria” më e re në dhomën e gjumit.

Sadie Allison, eksperte e seksit, tregon për “The Sun” se për ta realizuar këtë pozicion mashkulli duhet të qëndrojë u ulur me gjunët e kryqëzuara mbi krevat, teksa partnerja ulet mbi të.

Çifti duhet të qëndrojë përballë njëri-tjetrit në mënyrë që të kordinojnë së bashku edhe lëvizjet. Pra nuk është një pozicion i mërzitshëm, le ta quajmë si punë në grup.

 

Dhe po ta studioni me kujdes, femra është mbretëresha në këtë pozicion sepse është ajo që ka në kontroll situatën.

Dhe sikur të mos mjaftonte e gjitha kjo, duart e partnerit janë të lira të shëtisin në të gjithë trupin! Ne kaq po ju themi, të tjerat po ia lëmë fantazisë tuaj.


360grade.al


Pse ka shpallur sulm dhe çfarë parandjen KM-ja?

Të tjera