» Momenti shokues/ Majmuni godet në fytyrë vajzën e vogël dhe… (VIDEO)

Momenti shokues/ Majmuni godet në fytyrë vajzën e vogël dhe… (VIDEO)

Një moment shokues është filmuar në Kinë.

Sipas raportimeve të mediave të huaja, bëhet me dije që një vajzë e vogël është goditur në fytyrë nga një majmun. Vajza është rrëzuar në tokë ndërsa majmuni është larguar menjëherë.

Raportohet që vajza nuk ka asnjë dëmtim serioz në fytyrë.

 


360grade.al


Përkulja e KM-së para Trump, nevoja për një foto për turmat shqiptare…

Të tjera