» Shpella e Tajlandës do të kthehet në muze, gati filmat për historinë

Shpella e Tajlandës do të kthehet në muze, gati filmat për historinë

Kompleksi i shpellave në Tajlandë veriore, ku 12 djem dhe trajneri i tyre i futbollit ishin bllokuar për më shumë se dy javë, do të shndërrohet në një muze.

Zyrtarët e shpëtimit thanë se muzeu do të tregojë se si operacioni i shpëtimit filloi, duke shtuar se do të ishte një atraksion turistik i madh për Tajlandën.

Të paktën dy kompani po kërkojnë të bëjnë një film që tregon historinë e shpëtimit.

Ekipi i futbollit ndodhet në spital nën kujdesin mjeksor.

Ata janë në gjendje të mirë shëndetësore edhe pse qëndruan në shpellë që nga 23 qershori.


360grade.al


Vdekja, ky udhëtim pa kthim…

Të tjera