» Kursi i këmbimit valutor, e martë 10 korrik 2018

Kursi i këmbimit valutor, e martë 10 korrik 2018

Kursi zyrtar i këmbimit valutor, sipas Bankës së Shqipërisë.

Vlera e lekut kundrejt valutave të huaja përcaktohet lirisht në tregun e këmbimit valutor. Luhatjet e kursit të këmbimit reflektojnë lëvizjen e lirë të mallrave e të kapitalit në shkëmbimet tregtare dhe financiare të Shqipërisë me partnerët e saj tregtarë.

Image


360grade.al


Vdekja, ky udhëtim pa kthim…

Të tjera