» Lajm i mirë për drejtuesit e mjeteve, bien çmimet e naftës

Lajm i mirë për drejtuesit e mjeteve, bien çmimet e naftës

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e ditës së sotme.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 28 cent dhe u tregtuan me 73.86 dollarë amerikanë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ramë me 52 cent ose me 0.7 për qind dhe u tregtuan me 77.72 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit u rrit me 0.1 për qind dhe u tregtua me 1.255.74 dollarë amerikanë për onz


360grade.al


Vdekja, ky udhëtim pa kthim…

Të tjera