» Rritet dollari, euro e qendrueshme, Kursi këmbimit datë 8 Korrik 2018

Rritet dollari, euro e qendrueshme, Kursi këmbimit datë 8 Korrik 2018

Kursi këmbimit datë 8 Korrik 2018

Dollari amerikan shënoi rritje mëngjesin e ditës së sotme kundrejt jenit. Ai u rrit me 0.05 për qind dhe u këmbye me 110.735 dollarë amerikanë për jen.

Indeksi i dollarit amerikan që e krahason atë me gjashtë prej homologëve më të rëndësishëm të grupit ra me 0.1 për qind në 94.388 DXY.

Dollari australian avancoi me 0.15 për qind kundrejt dollarit amerikan duke u këmbyer me 0.7398 dollarë australianë për dollarë amerikanë.

Monedha euro ishte në nivele të qendrushme mëngjesin e ditës së sotme kundrejt dollarit amerikan. Ajo u këmbye me 1.1694 euro për dollarë amerikanë.

Paundi britanik ishte në nivele të qëndrushme kundrejt dollarit amerikan, duke u këmbyer me 1.3224 GBP për USD.


360grade.al


Vdekja, ky udhëtim pa kthim…

Të tjera