» VIDEO/ Çfarë ndodhi në sallën e gjyqit kur gjyqtari njofton pranimin e kërkesës për rihapjen e dosjes Hajdari

VIDEO/ Çfarë ndodhi në sallën e gjyqit kur gjyqtari njofton pranimin e kërkesës për rihapjen e dosjes Hajdari

Gjykata e Tiranës ka pranuar sot kërkesën e Izet Haxhisë për rihapjen e dosjes Hajdari, duke i hapur rrugë rigjykimit të kësaj dosje në Gjykatën e Apelit.

Vendimi i gjykatësit Besnik Hoxha u prit me duartrokitje në sallë ku ishte i pranishëm vetë Haxhia dhe disa të afërm të tij.

gjyqtari

Haxhia është i dënuar me 25 vite burg për vrasjen e Azem Hajdarit.

Avokati i Haxhisë Nikolla tha se do të ankimohet vendimi i dënimit të klientit të tij.

“Të bëhet drejtësi pa bota të përmbyset, unë kam shumë besim te drejtësia pastaj në profesionin tim po e po”, tha avokati Nikolla.

izet-haxhia2

GjyqtariGjykata në përfundim të këtij gjykimi, përfundimisht vendosi në afat në favor të kërkuesit Izet Haxhia të drejtën e Apelimit. Kundër vendimit të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Tiranë nr 360, datë 29.04.2002. Kundër këtij vendimi, bëhet ankim bashkë me vendimin përfundimtar.

Avokati: “Do rendisim prova dhe të arsyetojmë përse jemi të pafajshëm. Dosja hetimore ishte qepur keq. Dje patëm mundësi të marrim dosjen prej 700 faqesh.


360grade.al


Vdekja, ky udhëtim pa kthim…

Të tjera